söndag 24 maj 2009

Träning igen!











Jädrar i havet! I dag var det dax igen! Matte plockade fram väskan med våra träningsgrejjer och sina fotbollsskor. Kajsa fattade direkt vad som var på gång men får ju som sagt inte följa med när hon löper. Jag ställde upp även i dag. I dag var det alltså ny agilityträning. Emma är Kajsas favvofröken. Det kan jag förstå för Emma tyckte att jag var en mycket duktig tjej. Kajsa har några kompisar som hon brukar träna med, ibland kommer Emma och hjälper till ibland inte. I dag hade vi tur för Emma kom förbi och fick se smidiga jag fara fram som en hind! Här kommer några bilder, hussepappa kom förbi och fick se att även jag kan OM jag vill! Husse fotade med mindre lyckat resultat. Delvis beroende på min snabbhet förstås!




I går kväll hittade syrran på hyss! Husse och matte hade en skål med tvåbeningsgottisar i. Det var bla likörgottisar. Husse och matte lämnade hastigt soffan och hade lite annat för sig. Under denna stund passade syrran på att tugga sönder två av mattes hårspännen, provskmaka alla gottisarna i skålen men ratade som tur var likörgottisarna hon bara bet i dem alla, slutligen öppnade hon dörren till soporna och spred ut dem på köksgolvet och drog ut några av de bästa fynden på gräsmattan. Så kan det gå när man ägnar sig åt annat än sina vinthundar! Jag var givetvis helt oskyldig. Ni kan även observera min ytterst nöjda min på översta bilden...

2 kommentarer:

Katta & Doriz sa...

Hon är allt lite ohyfsad din syrra. Jag tar aldrig något från bordet. Det förvånar en del eftersom jag annars bara lyder när jag har lust att lyda. (Nej, riktigt så illa är det inte. Men hon ÄR duktig med att inte ta från bordet /Matte)
Jag måste faktiskt säga att jag är imponerad av din stil. Fasen du är ju snabb som en vessla! Och ser ut som en också (Nej, det gör du inte. Du är riktigt vacker /Matte)

Anonym sa...

Vill ni ha med en snygg italienare till på er träning i höst? det kommer inte att finnas någon kurs som passar mig då.../Jack