onsdag 15 oktober 2008

Jag ska bli mamma!


Nu är det bestämt! Jag och snygge Jack ska få valpar! När jag löper nästa gång ska jag bjuda hem Jack. Föda skall jag göra hos Lena. Kajsa slipper den här gången, jag ställer upp och tar en kull åt henne. Matte vill så gärna träna agility med henne, Kajsa alltså inte Lena. Sanningen att säga så tror jag att det egentligen det handlar om min inre och yttre skönhet. På bilden gnager jag på Kajsas tjursnopp.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Tack och lov för det! Ja, alltså att din stroppiga syster inte ska få valpar nu! Det räcker med stroppisar som det är. Men såna som du borde de ju ta mååånga efter! För det krävs ju att väga upp lite prinsessa mot den där konstiga syrran du har. Agility?! *Fnys* det hörst ju hur sjukt det är! Stå på dig Sally så du inte tvingas ut du också! Det är en riktigt farlig sjukdom det där!!!

Anonym sa...

hej hej, stefan här, nu har jag uppdaterat min blogg. Ska du bli mamma Sally vad roligt...
kram stefan
http://stefanitalienskvinthund.blogg.se

Tessigirl sa...

Hallå syster yster!!
Brorsan från norr som skriver!
Va roligt att du ska få till det ;)
Jag vet ju hur man gör redan...Viktigt att välja nånting snyggt! Jag fick ju dejta det snyggaste som gått på 4 ben, ja näst efter dig alltså men vi är ju släkt så.. ja du fattar!
Jag var o hälsade på det lille knyttet o berättade vem jag var o om våran snygga släkt o jag skulle tro att jag är hans stora idol nu!
;)
Matte blev helt såld på den lille krabaten o hoppas verkligen att han kommer till ett superhem! Helst hade hon velat ta han själv men jag skulle nog tro att både jag o morbror Sixten hade fått stå åt sidan lite då o nja..Det vet jag inte om jag gått med på!
Du kan ju gå in o kolla knyttet vet ja www.irishmist.be :D
Puss på örat!! Hälsa matte,husse o syster med!

Myrra och matte Mia sa...

Åh, grattis då Sally! Det blir nog oerhört vackra valpar skulle jag tro! Tur att du slipper agility! Bara larvigt att hoppa runt och bete sig! Kram på dig, tjejen!