onsdag 30 april 2008

Frisk igen!


Jag har återhämtat mig från fredagens trauma. Fick i alla fall njuta någon dag av sjukdomsvinsterna. D.v.s leverpastej i soffan och att bli buren som en drottning upp och ner för trapporna. En sådan tillvaro som jag skulle vilja ha för jämnan alltså. Men jag antar att det är och förblir en dröm...

Kajsa var ensam på agilitykursen i går med matte. Kajsa var en skugga av sitt kaxiga forna jag matte drog slutsatsen att det var för att jag var hemma. Hon hade ingen att gömma sig bakom. Så nu får jag vara hemma jämt när syrran skall på kurs. För övrigt löper jag för fullt men är inte så nedstämd som tidigare utan har rätt kul ändå. Matte tycker jag är en lipsill som ställer stora krav på uppmärksamhet. Men som vanligt överdriver hon. I dag skall vi åka till vår stuga. Där trivs syrran jag och husse! Matte är sådär förtjust.Vi har en stooor gräsmatta som vi kan springa på och Kajsa kan jaga gäss. Fullt med sorkhögar som är hur spännande som helst att utforska. Halleluja moment!

1 kommentar:

Anonym sa...

Å vilken tur att du mår bra! Matte och jag har varit riktigt oroliga! För en huggorm för dig måste ju vara en ordentlig dos gift. På mig skulle det vara som en pissmyra på en elefant säger matte. Fattar inte vad hon menar faktiskt.
Puss från oss!
(Och du, kräv leverpastej i minst en vecka efter traumat!!!)