söndag 20 april 2008

Härlig vårdag på landet!

I dag har vi, ja det vill säga jag och syster yster Kajsa bus och amtte och husse, varit i stugan. Där är det toppen! massor med sorkhögar och spännade fåglar i sjön! Kajsa passade på att bada inte bara en gång utan två! Prinsessfaktorn är alltså på minussidan som ni säkert redan vet!
Matte läste vetenskaplig teori och metodlitteratur och husse fixade vattenpumpen. Så är livet i vår flock! Vi var i väg med matte en sväng i skogen, vi hade tur! Kajsa upptäckte två feta kanadagäss på ängen som vi går över! Gissa om vi fick bra fart på pinnbenen? Kajsa är ruggigt snabb fastän hon flaxar som en väderkvarn med sina pinnben. Hon fick nästan tag i stjärtfjädrarna på de stora odjuren. Kajsa plumsade i vassen medans jag givetvis hade huvudet kallt och stannade innan sjön började. Att bada i kalla insjöar är inte riktigt min grej. men det klart, kan man klättra i träd efter ekorrar kan man väl bada också...
Jag fick underbar födelsedagshälsning från GPB matte skall göra sitt absoluta yttersta och lägga in videon här vi får se om hon lyckas...I morgon är det en ny dag med sol och lite högre temperaturer. Min mage har i dag antagit en lätt rosa ton efter allt solande. Får nog ta det lite lugnt i solen i morgon vill inte gärna bränna mig.

2 kommentarer:

Anonym sa...

aha GPB är alltså tre till antalet och av modell större... hm... undrar vad de ville åt egentligen...

//Beckan

Grabbarna på Bredgatan sa...

Nix! Vi är faktiskt fyra! Zappa som fyller 11 år (den 8 juli)och en whippet-saluki-bordercollie-schnauzer och numera uppvisar de grå mungipornas charm, och sedan vi tre "vanliga" whippetar; Skalman a.k.a Clintan, 9 år den 31 maj som haft fler stygn än ett lapptäcke, Lille Lukas (Sallys pojkvän om du frågar honom själv) som fyller 6 år den 3 september och så "minstingen" i gänget, Norpan, som fyller ett år den 12 maj.