onsdag 23 april 2008

Trista dagar i Buskvarna...


I dag har matte fått sin tenta den kakll hon greja med till på onsdag. det handlar om vetenskapliga metoder den här gången. Gissa om vi får sitta och gnöla för att få lite uppmärksamhet?
Kajsa var på sin kurs i tisdags. Vi åkte dit med Jack och hans stora och lilla matte. Han är en riktig goding. Vi är numer väldigt goda vänner. Våra mattar tycker det är bra på flera sätt. jack tycker det är riktigt lattjo att leka med oss och vi uppskattar också det. Kajsa var lite rädd när de två skulle få springa lite själva, hon kröp ihop och blev som en tax. Men sedan förstod hon att han inte hade onda avsikter och hon kunde slappna av och ha kul. Bägge hundarna var faktiskt duktiga på träningen. Ambitiösa kan man väl nästan säga. jag fick hoppa lite på slutet och blev riktigt glad. Annars fick Jacks matte bära omkring på mig och betrakta spektaklet.

I går var vi i skogen och sprang med matte i morgon skall vi springa 1 mil säger hon. jag har precis i dag svullnat upp i rumpan och förväntas börja löpa. Det kan möjligen vara en orsak till Jacks uppmärksamhet till mig...han har nog inget emot att ha en liten egen löptik. Hans lillmatte nästan kräktes när han visade snoppen i bilen hem, till råga på allt släppte han en fis som luktade sura ägg. Han behöver tänka lite på etiketten den lille krabaten.

2 kommentarer:

Anonym sa...

coursingen är lör-sön, söndag är whippar och italienare. hoppas vi ses där!

Anonym sa...

Jack verkar vara en riktig charmör. Klart han är intresserad av dig även utan löp! För vem skulle kunna motstå en prinsessa som dig?