torsdag 24 juli 2008

Snart camping igen!


Matte har en dag kvar på jobbet sedan åker vi till husvagnen. Det är underbart att vara där! Vi blir mer som en riktig flock! Jag kan ha koll på oss alla!

Mammas kompis och vår förstås Annika som har varit hundrädd innan hon träffade oss, tar ut oss på långpromenad varje morgon nu när matte är på jobbet! Underbara Annika! Vi blir så till oss när hon kommer att vi flyger upp från sängen och piper och skriker om vartannat och tävlar om Annikas gunst! Nästa lördag skall Kajsa tävla för första gången i en officiell agilitytävling. I Halmstad. Det passar ju bra eftersom vi är där då. Matte kollade i går och det är mer än 700 starter på tävlingen. detta innebär ju att Kajsa lätt kan komma bort i mängden och inte utmärka sig även om hon, vilket hon säkert kommer att göra, gör bort sig totalt.

Matte är optimistisk och tror att det blir jättekul att testa om Kajsa kan tänka sig att hoppa andra hinder än just Huskvarna Hundklubbs! Hmmm det återstår att se det!Vi får väl utfärda varning på radion...galen hund på agilytävling; ta skydd.

Jag kommer väl med och kollar läget tror jag.

1 kommentar:

Anonym sa...

Lycka till på tävlingen !

Damma nu av eran gamla matte och kom till Alingsås på Tisdagar, då tränas det kapplöpning, vissa individer springer benen av sej... andra tittar mest efter sina mattar och hussar ! Gissa vems hundar ?

Ha nu en riktigt trevlig semester, så hoppas vi att ni kommer på fler utställningar i år.