fredag 8 januari 2010

Tacksamma?




I dag kom våra efterlängtade mössor på posten! Matte var lyrisk! Av bilderna att döma var vi aningen skeptiska. Det får nog bli lite tillvänjning. Kajsa drog av sig sin ute i trädgården men jag fogade mig givetvis. Det är faktiskt mina öron som är tunna som silkespapper och ungefär lika ludna som elefantöron. Matte har fått för sig att det är risk att jag förfryser dem. Ingen risk om jag slipper gå ut!

5 kommentarer:

Katta & Doriz sa...

Shit! En sån skulle jag behöva! Fast matte sitter och skrattar så tårarna rinner, så jag får nog ingen. Men hon säger också att det nog behövs. mössa alltså. Och ni slapp ju getingfärger.

Fröken Lotta sa...

Vilka underbara små mössor!

Linnea sa...

Men åh vad söta --- i vanlig ordning förståss. Allt klär en skönhet heter det ju. ;-)

Var beställer man sånt?

Aska sa...

'Tack' før detta utlægg av møssorna Sally...
Nu har mamsen bestællt en till mig med

Anonym sa...

Hej Sally
Du verkar vara en himla kul tjej. Min matte har nu suttit framför datorn en längre stund och läst och skrattat så att tårarna rinner! Jag blir alldeles blöt på ryggen eftersom jag ligger i mattes knä som jag så ofta gör. Skön inställning du har till det där med lydnad och agility. Min matte har också försökt introducera det för mig men jag tycker hon springer alldeles för långsamt och jag vet mycket roligare vägar! Sen tycker jag egentligen att det är roligare att leka med de andra hundarna som brukar vara där, speciellt att springa ikapp, för det är aldrig någon som hinner ifatt mig.
Du och jag har precis samma favoritgodis! Det ända som min matte inte har fattat att jag tycker om är Estrellas ostbågar, de glufsar hon i sig själv utan att våga ge mig några men det ska jag se till att tjuva en fredagskväll så hon fattar att det ska upp på listan!
Fina kläder du och din syster har, mina kläder går mest i blått och svart. Matte tycker att det passar mig bäst eftersom jag är kille och någon mössa har jag inte men samma fina färg som du!
Leon, vinthundskille på 15 månader