lördag 10 maj 2008

Riktiga Greyhounds!




I dag var det återigen en sån där härlig vinthundsdag med temperaturer över 20 grader. matte gick ut hårt med oss i släptåg redan vid 9 snåret. Vi gick upp till leverpastej-mormor på berget. Många trappor och en bro över vackra Huskvarnafallet. Vi är rent uit sagt skiträdda i mattes famn. Tänk om hon känner att vi är too much och hivar över oss över broräcket? Ja man kan aldrig veta så vi klamrar oss fast som små chimpansungar, fast sötare förstås! Fick ingen leverpastej för mormor visste inte att hon skulle få så fint besök, däremot fick vi massor av skinka. Jag skrek av lycka när det visade sig att mormor var hemma och släppte in oss! Mormor och Folke är mycket på golfbanan nu. Leverpastej-mormor ska ta grönt kort så nu finns ingen tid åt oss! Folke är visst väldans duktig på det där golfet. Tänker hänga med någon dag och kolla hur det egentligen är på golfbanan.

Nåväl sedan traskade vi hem igen nerför alla trapporna och över bron, ja matte har ingen fantasi alls; samma väg tillbaka! sedan hjälpte vi husse och matte med staketsmålning. Staketet runt huset skulle målas grått. Vi är numer riktiga Greyhounds. Inte så bra med tanke på att Kajsa skall ställas ut i morgon...Men jag tror i ärlighetens namn att det liksom kvittar eftersom Kajsa mer ser ut som en schäfer än en italienare. Snygge Jack skall åka till samma utställning det blir väldigt trevligt! Har också hört på ryktesvägen att Lyras pappa Peter inte har rakat sig på jättelänge bara för att jag skall kunna gosa ordentligt! dagen var inte slut med staketsmålningen även om det tog nästan hela dagen. Vi åkte till leverpastej-farmor på kvällen! My god trodde jag var i himlen! Fick skinka och smörgåstårta och räkor! Mumsfillibaba!
Lägger in en bild på min syster för två år sedan! Det var precis innan hon tog över vårt hem! Peter Lyras pappa har tagit bilden!

Inga kommentarer: